Valuta:
Thuis >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending & Returns
Verzending beleid
1. Bevestig uw verzendadres voor beloning voor de bestelling; u zitten beste om te vertrekken het telefoonnummer voor contact opnemen met. Gelieve een geldig e-mailadres verstrekken en e-mails te controleren nadat u hebt gekocht voor bijgewerkte informatie.
2. Items zijn over het algemeen verzonden binnen 3 dagen na betaling is geverifieerd werken (Sat. & Sun. en meest nationale feestdagen uitgesloten).
3. Gratis verzending naar wereldwijd door EMS (EXPRESS MAIL SERVICE) met volgende uitsluiting: Saoedi-Arabië, Angola, Nederland, Nigeria, Tsjechische, Kenia, Oekraïne, Rusland, Kroatië, Hongarije, Bhutan, Bulgarije, Georgië, Maldiven, Mexico, Brazilië, Polen, Letland, Roemenië, Estland, Zuid-Afrika, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar en anderen. Neem contact met ons op om te bevestigen of u in gratis verzending gebieden of niet bent.
4. Zodra we uw pakket te verzenden, sturen wij u tracking nummer zodra het beschikbaar. Pakket inschikkelijk tijd duurt normaal gesproken 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, de vakantie en de factoren verwijtbaar Postal Service's. Als er zich een beetje vertraging, gelieve te hebben meer geduld.
Refund Policy
1. We staan alleen een volledige restitutie voor items die problemen veroorzaakt door ons hebben.
2. Indien het terugkerende pakket omvat niet alle accessoires en onderdelen die het werd verscheept met, de kosten van de accessoires en onderdelen zal worden afgetrokken van de totale productprijs en slechts een gedeeltelijke terugbetaling kan rechtvaardigen.
3. Als door een of andere reden moet u de grootte wijzigen, kleur, of de restitutie is onder de reden van "In tegenstelling tot", de levering kosten zal worden afgetrokken van het totale product de prijs.
Retourbeleid
Als resultaat gegeven of uitwisselingen zijn toegestaan, mits de klant het product via website hebt gekocht en het is binnen 30 dagen na de ontvangst. Neem contact met ons op als u wilt retourneren of in te wisselen. Alle pakketten moeten worden verzonden via een traceerbare methode, zoals ons Mail ontvangstbevestiging, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren in transit. Zodra we uw rendement ontvangen, laat maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
Terug